MAT OCH DRYCK

VARDAGSLYX: JEAN DE VILLARÉ CHAMPAGNE

Tips: En alldeles utomordentlig vardagschampagne finns i Jean de Villaré.

F_Champ_JeanDeVillare_GrRes

Att vi på first class magazine är stora fans av det som är lyxigt och levererar det där lilla extra har ni förhoppningsvis upptäckt vid det här laget.

Lyxigt för oss betyder inte alls att saker och ting behöver kosta skjortan – att sätta guldkant på vardagen genom en mindre ”investering” är minst lika mycket värt. Därför blev vi extra glada när vi för ett tag sedan hamnade på en tillställning där en champagne av märket Jean De Villaré serverades i glasen.

Jean de Villaré levererar mycket champagne för sitt blygsamma pris om 179 kronor per butelj. För detta får man ett friskt och lätt bubbel med inslag av äpplen. Jean de Villaré tillverkas av Maison Baron- Fuenté i Charly-sur-Marne, en i jämförelsen liten producent, men som uppenbarligen inte tummar på kvaliteten. Champagne från mindre vingårdar brukar ju vanligen endast finnas till försäljning på exklusiva krogar, här har vi undantaget som bekräftar regeln för Jean de Villaré kan (åtminstone i skrivande stund) beställas hem via nätet.

Det här är en lättdrucken, trevlig och uppskattad champagne som passar både till vardags och till festen där många gäster ska skåla. Just nu är det vår alldeles egna ”huschampagne”.

För mer information:
www.the-wine-company.se

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida