MODE

VÅRENS SOLGLASÖGON 2016

Våren är snart här! Vi har tagit reda på hur vårens solglasögon ser ut!

Ja, det känns kanske en aning avlägset just nu så här i januari, men håll ut: det är faktiskt bara några ynka månader till dess att vårens första solstrålar kommer att jaga undan snödrivor, köldknäppar och mörkret all världens väg. Det är med andra ord hög tid att börja fundera på vårmodet. Vi har undersökt vad det är som gäller på glasögonfronten inför nästa år.

Bling-bling, Harry Potter-look, strama linjer eller crazy bonanza-blommigt? I nästa års vår- och sommarmode på glasögonfronten är allt tillåtet, vare sig det gäller solglasögon eller vanliga bågar. Det spelar liksom ingen roll vilka märken vi kollar på, utbudet och variationen är oändlig. Vi har valt ut fyra modeller som sticker ut lite.

PRADA: Först ut ett par stilrena bågar i metall från Prada. Bågar i metall, sofistikerade linjer, lätta att bära, men tunga med sina rena linjer. Sofistikerade, tycker vi!

Prada

DG: I stor kontrast: DG:s överdådiga bågar. Det är mönster, blommor och uttryck som gäller. För den som inte är rädd att synas.

DGDG: För honom: attityd på näsan. DG:s guldiga bågar för mannen som vill göra ett statement.

DG2GA: Giorgio Armani tar ut svängarna med de här färgglada solglasögonen. 2016 möter 1984? För den som gillar att ta ut svängarna, eller som kanske ska ut i svängen?

armani

För mer information:
www.luxottica.com

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida