ANNONS FRÅN SIGNATURRESOR

Varför ska man anlita en resebyrå?

Vi på First Class Magazine har berört detta tidigare och det tål att upprepas – nämligen vikten av att anlita en resebyrå. Nu i samarbete med Signaturresor.

 

Illetas, Mallorca (foto Signaturresor, övriga foton kommer från Shutterstock)

DE STORA FÖRDELARNA MED ATT BOKA GENOM EN RESEARRANGÖR ISTÄLLET FÖR ATT BOKA SJÄLV:

Hos Signaturresor kombinerar du flyg och hotell så att resan passar just dig: Vi erbjuder helt flexibla flygdatum så du väljer hur länge du vill resa, vart och kanske vill du kombinera flera orter och hotell under din semester för att uppleva mer. Bokar du flyg och hotell samtidigt, får du tillgång till specialpriser och du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare!

Om man köper en paketresa gäller dessutom alltid paketreselagen och man omfattas av resegarantin som ger skydd om till exempel som om ett flygbolag, ett hotell eller en researrangör skulle gå i konkurs. Det skyddet har man inte om man köper hotell och flyg separat.

Reser man utan detta kan oplanerade extrakostnader bli mycket kännbara och det kan vara händelser som inte täcks av generella reseförsäkringar. Många flygbolag och hotellförsäljningssajter lägger enorma pengar på att marknadsföra kampanjpriser som kan tyckas oerhört billiga och fördelaktiga. Ett designhotell mitt i Manhattan eller ett lyxhotell på en fantastisk strand med vajande palmer, kostar i princip ingenting om du bara bokar den idag! Enkelt, och i dessa tider, när världens alla reseupplevelser aldrig är längre bort än några knapptryckningar och ett kreditkortsnummer. Men det finns faror.

FINNS DET FLER SKILLNADER NÄR MAN BOKAR GENOM EN RESEARRANGÖR JÄMFÖRT MED ATT BOKA SJÄLV?

Vi på Signaturresor har varit på alla hotell vi har i programmet och känner ofta personligen både hotellägare och hotellchef. På så vis kvalitetssäkrar vi det vi erbjuder våra kunder och sätter vår ”signatur” på att det är bra hotell och riktigt bra service. Ofta finns det också en speciell anledning till att vi valt just de hotellen: Det kan vara upplevelsen som erbjuds, ett fantastiskt läge, underbart god mat i restaurangen eller bara en helt suverän service. Vår främsta målsättning är att vår kund skall kunna få sina förväntningar uppfyllda och vi vill dela med oss av alla de fina pärlor vi sett under åren. Vi är måna om våra kunder och sätter personlig service i centrum. Vi har dessutom en professionell infrastruktur på plats på destinationen om något oförutsett skulle hända: Man kan bli sjuk även på semestern eller något sker hemma som gör att man plötsligt måste resa hem. Då kan vi hjälpa till med det. Försök att ringa någon sajt om detta och få hjälp med det! Oftast hänvisas man bara till en mail eller en chat om man har tur.

OM NÅGOT OFÖRUTSETT INTRÄFFAR

Det skiljer mycket mellan vad som täcks av olika hemförsäkringar och kreditkortsföretag och det är ofta ersättningar du kan kräva efter att du har kommit hem och då har du ju varit tvungen att ordna och betala allt på plats först. Vi rekommenderar varmt att boka en reseförsäkring och ett avbeställningsskydd genom researrangören. Du slipper självrisken och du får också hjälp av vår representant direkt på plats.

VI GER KUNDEN TRYGGHET VIA KAMMARKOLLEGIET.

Värt att kolla upp är om det företag du väljer som leverantör är anslutet till Svenska Resebyråföreningen. Det är endast genom den som en researrangör kan teckna den extraförsäkring som gör att de har möjlighet att hjälpa dig i alla situationer, även vid naturkatastrofer eller andra större händelser i världen. Signaturresor har också en ställd resegaranti hos Kammarkollegiet för att ge våra kunder trygghet och säkerhet i resandet.

Vi rekommenderar alla att se om den arrangör de tänker boka med är medlem i Svenska Resebyråföreningen och har en ställd resegaranti. Har de inte det eller rent av är utländska resesajter, kan man riskera att den resa man köper inte ens omfattas av svenska lagar. På semestern skall man ju kunna njuta och koppla av, ladda batterier och inte behöva oroa sig för att man inte kan få hjälp när den som bäst behövs.

VAD TJÄNAR MAN PÅ ATT BOKA SJÄLV?  

Det finns väl en anledning till att internet svämmar över av billiga flygresor och hotellnätter?

Ja, men vi ser också en tydlig mottrend till att många som har lagt oerhört mycket tid på att sätta samman sina egna resor har upptäckt att det inte blev billigare och att det är svårt att hitta rätt i det otroligt stora utbud som finns, och nu bokar hos oss för att få professionell expertis. I de flesta andra branscher ser vi det som givet att anlita proffs och jag är övertygad om att om du anlitar proffs också i resebranschen, så får du en helt annan förutsättning för att uppleva dina semesterdrömmar.

Tänk så här säger Ann på Signaturresor – Om det visar sig att det där femstjärniga hotellet som du bokade så billigt har en byggarbetsplats intill eller ligger bredvid en motorväg trots att det inte stod något om det på deras hemsida, vad kommer det då att kosta dig att byta hotell?

Skulle du bara behöva boka en lågprisbiljett mellan Stockholm och Paris så tillför inte en researrangör så mycket och det ordnar man ofta bra själv. Men kanske är ni ett stort sällskap som skall flyga in från olika platser och mötas utomlands – då finns det en stor fördel med att ringa en researrangör som kan ordna med logistiken och ordna transport på plats för bekvämlighetens skull. Det du köper när du bokar via en researrangör är professionell kunskap och trygghet: Trygghet att du får vad du har betalat för, samt att en kunnig person hjälper dig att hitta just det du önskar och kan hjälpa till både före, under och efter själva resan. Då finns förutsättningarna för att din semester bli just så underbar som du önskar dig och som du är väl värd!

Det är det som är vårt mål och det vi med passion arbetar med varje dag.

För mer information: https://www.signaturresor.se/

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida