DESIGN

VESSYL: MUGGEN SOM HÅLLER KOLL PÅ DIG

Den är cool, nördig, modern, egentligen helt onödig samt levereras tidigast i början av 2015

Vessyl Staggered on Black - ON

Likväl kan vi inte låta bli att gilla Vessyl, den elektroniska vätskebehållaren som ska hålla fullständig koll på vad du dricker under en dag. En vuxen person, beroende på längd och vikt, dricker upp till tre liter vätska under ett dygn. Kaffe, te, juice, vin, öl, mjölk och vatten så klart. Fram tills nu har den som velat hålla koll på till exempel mängden kalorier i dryckerna varit hänvisad till innehållsförteckningar eller mobila appar som räknar ihop värdet av intaget.

Med Vessyl ska du enligt uppgift slippa detta framöver, den känner nämligen av vad det är för vätska du dricker, letar upp tillverkare och varumärke samt meddelar dig vad näringsintaget motsvarar. Uppgifterna visas inte bara på en display på själva muggen utan kan föras över till Vessyls egna app som kommer att finnas för bland annat iPhone och mobiler med operativsystemet Android. Utöver detta kan man koppla ihop muggen med de numera så populära aktivitetsarmbanden som många använder för att hålla koll på hur mycket man måste motionera för att göra av med det man konsumerat. Slut på felaktig relation mellan intag och aktivitet alltså.

vessyl3

Vessyl mäter alla de drycker du vanligen konsumerar, från rent vatten till tjocka smoothies. Kaffe- och teälskarna får reda på hur mycket koffein man fått i sig under dagen. Bara det kan ju vara värt investeringen som går loss på $199 (i skrivande stund har de ett introduktionserbjudande, kolla in deras hemsida nedan). Vessyl laddas på cirka en timme och har då kapacitet att mäta ditt dryckesintag i upp till en vecka. Smart, roligt, knäppt eller konstigt?

Vi gillar’t dock!

För mer information:
www.myvessyl.com

UPP
Translate »