TEKNIK

WHATSIM – ETT SIMKORT FÖR WHATSAPP

Du är på resande fot. Du vill hålla kontakt med och vara tillgänglig för familj och vänner, men inte ta emot inkommande samtal från kontoret. Känner du igen dig?

whatsim_frilagt

First Class Magazine kan härmed meddela att det från och med den 26 februari 2015 finns ett SIM-kort för WhatsApp, det vill säga världens just nu mest populära mobila meddelandesystem. Detta smarta SIM-kort fungerar endast med WhatsApp och gäller hos över 400 mobiloperatörer i 120 länder. Kortet söker själv upp den operatör som har bäst täckning där du befinner dig och växlar automatiskt mellan nätverken.

Med sina 700 miljoner användare är WhatsApp en av världens mest använda appar för chattande i mobiler och läsplattor. Att chatta med WhatsApp via WhatSim kostar endast 10 Euro för ett helt år. Då ingår obegränsat chattande hos alla anslutna operatörer. Helt valfritt kan man köpa till krediter för att också kunna skicka bilder, videor och röstmeddelanden. Kostnaden för detta beror på i vilket land du befinner dig. Glädjande nog ligger många av våra mest populära resedestinationer i den billigaste kategorin.

Varsågod, nu har du chansen att bli en av de första som införskaffar WhatSim. Vi här på First Class Magazine kommer definitivt att göra det. Inte för att vi inte vill hålla kontakt med kollegerna, tvärt om; vi är flitiga användare av WhatsApp hela gänget och eftersom vi för det mesta är på resande fot kommer det här att bli ett ypperligt arbetsverktyg.

För mer information:
www.whatsim.com

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida